Line-up Hoacht Schlagert 2023

Wim Soetaer

Sinds zijn derde plaats bij Idool 2003 heeft Wim Soutaer een schitterend parcours afgelegd.
Met ‘Allemaal’ begon het allemaal… Na een paar jaar solo verbroedert Wim in 2012 met Charles
Van Domburg en Vincent Goeminnen… En zo zijn The Soulbrothers geboren!

Maar Wim blijft nummers schrijven en na enkele jaren afwezigheid, komt in 2017 weer een
solosingle uit met de titel ‘Nummer 1’. Een boost voor zijn solocarrière en Wim Soutaer is weer
vertrokken! Exact vijftien jaar na zijn monsterhit ‘Allemaal’ brengt Wim in 2018 zijn 4e
studioalbum ‘Verbonden’ uit. Met zijn aanstekelijke lach en zijn passie voor muziek staat Wim
sterker dan ooit in zijn schoenen en op het podium!

Laura Lynn

Met ‘Je hebt me duizendmaal belogen’ werd Laura Lynn gebombardeerd tot Schlagerkoningin van Vlaanderen. Al snel volgde vele feel-good meezingers als Arrivederci Hans, Jij doet de wolken verdwijnen, Hup Faldera,… Laura Lynn sloot haar eerste tien jaar af met het met goud bekroonde album, “Jij en ik” en begon een nieuw muzikaal hoofdstuk met haar jongste album ‘Een nieuwe dag’. Een mix van schlager en pop die elks kan bekoren!

Deze Schlagerkoningin weet hoe ze de handjes moet laten zwaaien en weet elk feestje in vuur en vlam te zetten!

Aurélie

Aurélie Van Wettere heeft al van jongs af een grote interesse voor ballet en muziek. Ze  werd dan ook een professionele danseres en mocht zo verschillende grote podia betreden van onder andere Tomorrowland, MNM, de zomerrevue in Colisée in Blankenberge, Rock Werchter…  Op een gegeven moment zag ze een auditie verschijnen voor Swoop. Ze deed mee en mocht blijven. Door Swoop voelde ze aan dat ze ook graag zong.  Samen met haar partner Filip schreven ze de song “Geef me je liefde”, deze is gelanceerd in februari 2023. Ze toert nu rond met covers in het schlager/pop genre!

Rudy Jones

Rudy Jones is een Vlaamse charmezanger die werd geboren in Kruibeke. In 1994 was Rudy reeds te zien in De Soundmixshow van VTM. Bijna jaarlijks verschijnt er een nieuw album van de sympathieke Rudy Jones. Zijn bekendste nummers zijn ongetwijfeld Weekend, Het Spijt me en Dans De Hele Nacht Met Mij’. Rudy begon kleinschalig samen met zijn broer Roland het orkestje ‘The Brothers’. Amper 9 was Rudy toen. Rudy zingt op optredens vooral Nederlandstalig maar ook Engelstalige covers

Tielens en D'Haeze

Steve Tielens en Filip D’Haeze vullen de glazen!

Wat gebeurt er als  twee van grootste ambiancemakers in Vlaanderen bij elkaar zet? dan krijg je een gigantisch volksfeest, après-ski van de bovenste plank.

Jetti Pallettie

Jettie Pallettie werd in 2008 direct een fenomeen met haar eerste single ‘Ik zit in een cafeetje’. Met deze kroeghit had Jettie de smaak te pakken en al snel volgde de ene hit na de andere. ‘Hey Knull’‘Geef mij R 2’ en ‘Feest in de Tent’, om maar een paar op te noemen. Een album kon uiteraard niet uitblijven en ‘Tutti Spagghettie’ werd een bonte mix van de leukste feestnummers van mevrouw Pallettie.
 
Het publiek heeft haar in de armen gesloten en inmiddels dendert de polonaisetrein door. Jettie Pallettie is zowel in Nederland als België uitgegroeid tot de “Koningin van de Kroegen” 

Eigen Kweek

Eigenkweek is het resultaat van een uitgekiend kweekprogramma want het bestaat uitsluitend uit leden van de familie Vangrunderbeek. De groep werd wereldberoemd in Zemst en omstreken dankzij een legendarisch optreden in café De Kroeg in september 2019 en sindsdien zijn ze niet meer te stoppen. Van heinde en verre komen fans naar de shows kijken van een band waarnaast zelfs de Kelly Family verbleekt.

Eigen kweek brengt Nederlandstalige covers om bij te zingen en dansen.

Gas op die lollie!

Michael Schack

Met zijn bomvolle agenda in 2022 bewijst Michael Schack dat zijn unieke DJDrummer-concept de ideale afwisseling is tussen live band shows en DJ-sets. Michael is ook de artiest die in het jongste seizoen van De Mol Uma leerde drummen en zelf tijdens de liveTV uitzending van de finale ook een bomvol Paleis 12 deed ontploffen.

Je kent hem als drummer van onder andere Milk Inc., Netsky en nu ook Regi Live, maar zijn populariteit groeit sinds enkele jaren vooral dankzij zijn unieke live DJDrummer shows.In zijn ‘DJDrummer-set’ speelt Michael eigen mashups en crazy remixes die hij volledig live én rechtopstaand vanop zijn eigen elektronische V-drums setup afvuurt. Doordat Michael zijn sets steeds up-to-date houdt, is geen enkele show dezelfde. 

Madness!J e mag je dus verwachten aan een unieke, spectaculaire, 100% live én interactieve DJDrummer-set vanBelgië’s meest bekende, sympathieke solo muzikanten én drumwizard-en-DJ-in-één!

DJ LukeD

LukeD is een 25-jarige allround DJ uit Kortenberg. Hij is vooral bekend voor het draaien op evenementen zoals Off-Pist, OKeR Warmste Week, Wonders Of Time, Infinite Universe en ’t Festival.
Dankzij de ervaringen en ontdekkingen doorheen de jaren in zijn carrière als DJ, heeft LukeD er niet alleen voor kunnen zorgen dat ook zijn eigen mashups wereldwijd gedraaid worden, maar kan hij ook tijdens het draaien voor de perfecte overgang zorgen tussen de verschillende muziekstijlen die tot op heden aanwezig zijn in de muziekwereld.
Hij bracht zijn eerste single uit en daarnaast ook talloze remixen zoals “1 op een miljoen” van Metejoor (dat ook door Metejoor zelf werd gesupport), “Zwaartekracht” gesupport door Regi en vaste waarde in alle (live)sets van Regi (Sportpaleis 2022) en “Zeil Je Voor Het Eerst” van Bart Kaëll.